Gratis verzending boven de €100,-

Is het Intex Ultra Frame Zwembad het beste buitenzwembad?

Intex Ultra Frame Zwembad

De Intex Ultra XTR Frame Zwembad is een van de beste keuzes voor gezinnen die een hoogwaardig buitenzwembad willen kopen. Maar verdient dit Intex zwembad alle hype en aandacht die het heeft gekregen?

Volgens Intex is de Ultra Frame Pool Set het beste buitenzwembad dat hoogwaardig design combineert met stijl. Het is door sommigen genoemd als het beste buitenzwembad van alle Intex buitenzwembaden. Het Intex Ultra Frame zwembad, of ook wel de Intex Ultra XTR Frame Pool Set genoemd, heeft aan de binnenkant een prachtige blauwe tegelprint.

Waar is het Intex Ultra Frame van gemaakt?

De zwembadset wordt ondersteund door composiet T-verbindingen die nauwkeurig zijn ontworpen voor bescherming en sterkte van de metalen frames. Het zwembadfolie is een combinatie van zeer sterk polyester en extra dik PVC. Deze combinatie heeft de weerstand van het zwembad tegen scheuren vergroot. Intex Ultra XTR Frame zwembad wordt ook geleverd met Easy Lock-systeem, zodat je het zwembad eenvoudig zelf of met de hulp van je familie en vrienden kunt opzetten.

Zijn Intex zwembaden over het algemeen goed?

Intex zwembaden zijn een van de best verkochte en meest erkende zwembadfabrikanten ter wereld. Dit zegt al veel over de producten die Intex voor haar klanten maakt. Intex is vooral bekend om hun buitenzwembadproducten. Ze produceren ook luchtbedden, drijvers en speelgoed. Het meest betaalbare buitenzwembad dat ze hebben zijn de kinderbaden en de eenvoudig op te zetten buitenzwembaden die perfect zijn voor kinderen onder de vijf jaar. Ze zijn ideaal voor gezinnen die niet genoeg ruimte in de achtertuin hebben om in grotere buitenzwembaden te passen, maar er een nodig hebben die hun kinderen in de zomer kunnen gebruiken. Ze hebben ook buitenzwembaden die perfect zijn voor gezinnen met een achtertuin van voldoende grootte, het wordt het zwembad met metalen frame genoemd. Het is een zeer duurzaam buitenzwembad en zeer eenvoudig op te zetten. Het zwembad kan in ongeveer 60 minuten worden gevuld met water en er kunnen minimaal 4 volwassenen in met voldoende ruimte ertussen.

Intex zwembad

Hoe lang gaat een Intex Ultra Frame Zwembad mee?

Buitenzwembaden kunnen heel lang meegaan als ze goed worden onderhouden, en de meeste eigenaren van buitenzwembaden melden dat ze een zwembad hebben dat meer dan vijf jaar meegaat voordat ze een nieuw zwembad hebben gekocht.

Het meest kwetsbare deel van een buitenzwembad is de zwembadbekleding. Daarom is het erg belangrijk om uw buitenzwembad in een goed genivelleerd en verhard oppervlak van je huis te plaatsen om dit tegen te gaan. Ook wordt geadviseerd dat eigenaren van een buitenzwembad hun zwembadbekleding elke 8-10 jaar vervangen.

Sommige zwembadbezitters hebben echter het geluk om jarenlang van hun buitenzwembad te genieten zonder hun zwembadbekleding te hoeven vervangen. Om ervoor te zorgen dat het zwembadfolie langer meegaat dan zijn levensduur, moet je er iets onder leggen om hem te beschermen tegen de ondergrond zelf. Het tweede meest kwetsbare onderdeel van de meeste buitenzwembaden zijn de stalen frames, omdat deze altijd worden blootgesteld aan hoge luchtvochtigheid. De rails zijn een belangrijk onderdeel van het structurele ontwerp van het zwembad, dus eigenaren moeten zeer voorzichtig zijn bij het hanteren ervan. Goed nieuws voor liefhebbers van een buitenzwembad is dat Intex de stalen frames heeft ontwikkeld die roest en corrosie kunnen weerstaan.

Wat zijn de belangrijke voordelen van de Intex Ultra Frame?

  • Intex Ultra Frame Set maakt gebruik van een innovatief stalen frame-ontwerp.
  • Stalen frames bieden krachtige bescherming tegen roest door sterk gegalvaniseerd staal te combineren met geavanceerde buiten- en binnenpoedercoating.
  • Een zeer stevige 3-laags voering met een hoge weerstand tegen scheuren en perforaties.
  • Klaar om te zwemmen in ongeveer 45 minuten tot 1 uur, afhankelijk van de grootte van het zwembad dat je krijgt.
  • Intex Ultra Frame Set bevatten alle componenten die u nodig heeft om het buitenzwembad te gebruiken een ladder, afdekking en een zandfilterpomp.
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.
  • Heeft 2 jaar garantie op zwembadfolie, frame en filterpomp.

Intex ultra frame

Welk type Intex Ultra Frame Zwembad moet u nou kopen?

Een rechthoekig buitenzwembad is geweldig voor mensen die baantjes willen trekken in hun buitenzwembad, in tegenstelling tot ronde zwembaden waarvoor je rond het zwembad of in cirkels moet zwemmen. Voor onderhoud gaat de rand naar ronde zwembaden omdat er geen hoeken in zitten. Deze baden zijn gemakkelijker schoon te maken dan rechthoekige omdat de watercirculatie veel beter is. Wat de kosten betreft, zijn ronde zwembaden vaak goedkoper dan rechthoekige zwembaden, omdat er minder materialen nodig is om te bouwen. Voor degenen die uitkijken naar het spelen van een potje waterpolo in hun buitenzwembad, is het het beste om een groot rechthoekig zwembad aan te schaffen om meer ruimte te hebben tussen tegenstanders. Om af te sluiten, hangt de keuze tussen een rechthoekig zwembad en een rond zwembad sterk af van je zwembadbudget en de dingen die je van plan bent te doen in je buitenzwembad. Zowel de Intex Ultra Frame Pool rechthoekige als de Intex Ultra Frame Pool rond zijn producten van hoge kwaliteit.

Intex ultra frame buitenzwembad

Is de Intex Ultra Frame zwembad set zijn prijs waard?

Als je het budget heeft om een Intex Ultra Frame zwembad te kopen en een goede plek heeft om het op te zetten, dan denken we dat het de prijs zeker waard is. Uw gezin zal genieten van uren, dagen en weken plezier in dit buitenzwembad. Je kunt geen miskoop maken met dit hoogwaardige Intex buitenzwembad, aangezien dit het beste buitenzwembad is dat je vandaag de dag op de markt kunt krijgen. Je kunt kiezen uit verschillende types Intex Ultra Frame zwembaden. Het enige verschil tussen deze zwembaden is hun afmetingen en vorm.  Met het hoogwaardige materiaal en eenvoudig te monteren onderdelen zullen jou en je gezin jarenlang plezier hebben van dit buitenzwembad.

Geschreven door Buitenzwembad.nl

Buitenzwembad.nl is dé online webshop voor opzetzwembaden, opblaaszwembaden en accessoires!