Gratis verzending boven de €100,-

Summer Waves opzetzwembaden

Summer Waves opzetzwembad kopen

De Summer Waves opzetzwembaden zijn perfect als je op zoek bent naar een betaalbaar en comfortabel zwembad in je tuin. Summer Waves heeft al een grote opmars gemaakt in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en maakt nu ook naam in Nederland.

 

Summer Waves zijn opzetzwembaden van zeer goede kwaliteit met een hoge mate van afwerking. De wanden van de opzetzwembaden zijn gemaakt van stevig triple-layer PolyLaminate™ PVC. De stevige frames zijn gemaakt van roestbestendig staal. Dit maakt de zwembaden scheurvast, duurzaam en gemaakt voor intensief gebruik. De baden kun je dus rustig een seizoen buiten laten staan.

De Summer Waves zwembaden zijn verkrijgbaar in drie verschillende typen. De Elite frame pools/opzetzwembaden, de Active frame pool/opzetzwembaden, en de Quick Set pools/opblaaszwembaden.

Summer waves zwembad maat 260 x 160 x 66

Assortiment Summer waves zwembaden

Summer Waves Elite frame zwembad

De Elite frame opzetzwembaden van Summer Waves zijn de luxe baden en voorzien van een extra sterk frame. De baden zijn alleen in grote maten verkrijgbaar en voorzien van filterpomp en zwembadtrap.

Summer Waves Active Frame zwembad

De Active frame opzetzwembaden van Summer Waves zijn de meer gangbare frame zwembaden en voorzien van een stevig frame. Deze baden zijn verkrijgbaar in diverse formaten en ook geschikt voor de wat kleinere tuinen.

Quick Set opblaaszwembad

De Summer Waves Quick set zwembaden zijn de opblaaszwembaden en verkrijgbaar in diverse maten. Deze baden hebben geen stalen frame en zijn eenvoudig op te blazen met een (elektrische) pomp. De Quickset bestaat uit een opblaasbare ring met daaronder de liner. Het bad krijgt z’n vorm door het water en heeft verder geen ondersteuning nodig. Een snelle en simpele manier voor een lekkere verkoelende duik.

 

Voordelen van Summer Waves

  • Scherp geprijsd
  • Goede kwaliteit
  • Solide afwerking
  • Ruime keuze in soorten en maten
  • Eenvoudige montage zonder gereedschap

Een Summer Waves zwembad opzetten (Engelstalig)

Het Summer Waves zwembad opzetten? Bekijk het instructiefilmpje en geniet snel van een verfrissende duik.

Buitenzwembad.nl is dé aanbieder van Summer Waves opzetzwembaden in Nederland. Bij ons kun je je zwembad eenvoudig, betrouwbaar en snel bestellen. Wij hebben de 3 beste Summer Waves opzetzwembaden voor je geselecteerd.

Bekijk ook onze andere merken

Onze merken: Bestway zwembaden, Exit zwembaden, Intex zwembaden