Gratis verzending boven de €100,-

Summer Waves opzetzwembaden

Summer Waves opzetzwembad kopen

De Summer Waves opzetzwembaden zijn perfect als je op zoek bent naar een betaalbaar en comfortabel zwembad in je tuin. Summer Waves heeft al een grote opmars gemaakt in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en maken nu ook naam in Nederland.

 

Summer Waves zijn opzetzwembaden van zeer goede kwaliteit met een hoge mate van afwerking. De wanden van de opzetzwembaden zijn gemaakt van stevig triple-layer PolyLaminate™ PVC. De stevige frames zijn gemaakt van roestbestendig staal. Dit maakt de zwembaden scheurvast, duurzaam en gemaakt voor intensief gebruik.

De Summer Waves zwembaden zijn verkrijgbaar in drie verschillende typen. De Elite frame pools/ opzetzwembaden, de Active frame pool/ opzetzwembaden, en de Quick Set pools/ opblaaszwembaden.

 

Summer Waves Elite frame opzetzwembad

De Elite frame opzetzwembaden van Summer Waves zijn de luxe baden en voorzien van een extra sterk frame. De baden zijn alleen in grote maten verkrijgbaar en voorzien van filterpomp en zwembadtrap.

Active Frame opzetzwembad

De Active frame opzetzwembaden van Summer Waves zijn de meer gangbare frame zwembaden en voorzien van een stevig frame. Deze baden zijn verkrijgbaar in diverse formaten en ook geschikt voor de wat kleinere tuinen.

Quick Set opblaaszwembad

De Summer Waves Quick set zwembaden zijn de opblaaszwembaden en verkrijgbaar in diverse maten. Deze baden hebben geen stalen frame en zijn eenvoudig op te blazen met een (elektrische) pomp.

 

Buitenzwembad.nl is dé aanbieder van Summer Waves opzetzwembaden in Nederland. Bij ons kun je je zwembad eenvoudig, betrouwbaar en snel bestellen. Wij hebben de 3 beste Summer Waves opzetzwembaden voor je geselecteerd.