Gratis verzending boven de €100,-

Exit zwembad

Blijf je deze zomer thuis? Of wil je snel een verfrissende duik kunnen nemen in je achtertuin? Dan is een opzetzwembad van Exit een slimme keuze. Een Exit zwembad onderscheidt zich van andere opzetzwembaden door de opvallende kleuren en patronen. Het stalen frame van het Exit zwembad heeft een chique zwarte kleur en vormt een stevige en stabiele basis van het zwembad.

De zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse maten en in twee verschillende vormen. Afhankelijk van de ruimte in je tuin kun je kiezen tussen een rond of een rechthoekig zwembad. Net als bij andere bekende merken frame zwembaden zet je het zwembad zonder gereedschap in elkaar. De stalen buizen van het frame schuif je eenvoudig in elkaar. Een kind kan de was doen.

Waarom kiezen voor een Exit zwembad

Exit zwembad wood design

 

  • Luxe uitstraling met hout structuur, steen structuur of gewoon zwart
  • Zwart stalen frame
  • Stabiele en sterk frame
  • Eenvoudig op te zetten
  • Keuze uit vele maten

Exit made in Holland

Exit is een Nederlands merk. de producten zijn dus Dutch design en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Met een Exit zwembad koop je kwaliteit en originaliteit. Door de afwijkende patronen en kleuren koop je geen standaard zwembad.

De frame dikte van het zwembad is afhankelijk van het formaat van het zwembad. Hoe groter het zwembad hoe robuuster het frame. Tevens is het zwembadframe gegalvaniseerd en gepoedercoat en dus goed beschermd tegen roest.

De liner, ook wel het doek, is gemaakt van meerdere lagen pvc. Ook hier geldt hoe groter het zwembad hoe dikker het materiaal. De Exit zwembaden zijn gebouwd voor zware belasting.

 

Ronde en rechthoekige Exit zwembaden

De Exit zwembaden zijn te verkrijgen in twee verschillende vormen, ronde baden en rechthoekige baden.
De ronde Exit zwembaden zijn te verkrijgen in vele maten vanaf een doorsnede van 244 cm tot en met een doorsnede van maar liefst 488 cm.
De rechthoekige zwembaden starten bij een formaat van 220 cm x 150 cm en de grootste baden hebben een afmeting van 540 cm x 250 cm. Een flinke jongen waarin je enorm veel zwemplezier kunt hebben.

Bekijk ook onze andere merken

Onze merken: Bestway zwembaden, Intex zwembaden, Summer waves zwembaden