Gratis verzending boven de €100,-

Intex zwembaden – alle informatie

Intex Easy set zwembad

Een van de meest populaire manieren om ontspanning en plezier aan je achtertuin toe te voegen, is door een buitenzwembad toe te voegen.

Helaas kan het opzetten van een buitenzwembad ook erg duur zijn. Intex zwembaden hebben het zwembad bezit binnen handbereik gebracht voor mensen zonder onbeperkte budgetten!

Overweeg je dit jaar een buitenzwembad in de achtertuin op te zetten, lees dan eerst onze Intex informatie. Jij en je gezin/vrienden kunnen in een mum van tijd in het buitenzwembad springen.

Intex opzetzwembaden

Intex is marktleider op het gebied van betaalbare buitenzwembaden die door bijna iedereen kan worden geïnstalleerd en opgezet, zonder de noodzaak van gespecialiseerde apparatuur of bouwpersoneel. Ze vormen een klein deel van de prijs van het installeren van een permanent zwembad. Intex maakt verschillende soorten buitenzwembaden met verschillende bouwmaterialen en prijspunten waaruit je kunt kiezen.

De soorten Intex Zwembaden zijn: Easy Set, Metal Frame, Prism Frame, Ultra XTR Frame

Intex Easy Set zwembaden

Dit zwembad is vrij rechttoe rechtaan. Het heeft een ring aan de bovenkant die snel opblaast en is klaar om in ongeveer 10-15 minuten met water te vullen. Terwijl je het zwembad met water, zal het vorm krijgen om een geweldige zwemruimte voor je achtertuin te bieden. De set bevat een 110-120 V Krystal Clear-patroonfilterpomp en de grotere zwembaden bevatten een zwembadladder, grondzeil en zwembadafdekking.

Intex Metal Frame Zwembaden

Het metalen frame van Intex is een dikke voering die wordt ondersteund door sterke, duurzame stalen frames. De stalen frames zijn gepoedercoat om roest te voorkomen voor extra bescherming. Een verstevigingsband omringt het hele zwembad om het stalen frame stabiel en op zijn plaats te houden. De montage van het zwembad duurt ongeveer 45 minuten om klaar te zijn om met water te vullen. Alle sets bevatten een filterpomp. Dit zwembad heeft ook een aardlekschakelaar om het risico op elektrische schokken te voorkomen. Als de stroom wordt blootgesteld aan het water, wordt de elektriciteit automatisch uitgeschakeld. De grotere zwembadafmetingen bevatten ook een zwembadladder en een bodembedekker.

Intex metal frame zwembad

Intex Prism Frame Zwembaden

Een ding dat het Prism Frame onderscheidt van de andere zwembaden van Intex, is dat het de enige optie is die verkrijgbaar is in 3 maten: rond, ovaal en rechthoek. Een soortgelijke constructie als het metalen frame, het Prism Frame is gemaakt van een stijlvolle, duurzame 3-laags voering op sterke gepoedercoate stalen buizen. Voor extra stabiliteit houdt een verstevigingsband dit zwembad en het frame stevig op hun plaats. Het frame is gebouwd op vereenvoudigde T-verbindingen zonder dat er pinnen nodig zijn, en voor de montage van dit zwembad is eigenlijk geen gereedschap nodig. Het is uitgerust met een dubbele zuiguitlaat voor een verbeterde watercirculatie als een extra functie. De montage van het zwembad duurt ongeveer 45 minuten en is dan klaar om te vullen met water. Elke set bevat een filterpomp. De grotere zwembaden bevatten de zwembadladder, het grondzeil en de zwembadafdekking.

Intex Prism Frame Zwembad

Intex Ultra XTR Frame Zwembaden

Intex Ultra XTR Frame-pool is de topper van Intex. Het is gemaakt van een sterke, stevige 3-laags voering die lek- en scheurvast is en wordt ondersteund door een frame. Het frame van de Ultra XTR is gemaakt van gegalvaniseerd staal dat van binnen en van buiten is gepoedercoat is om roest te helpen voorkomen. Elke set bevat niet alleen het zwembad, maar ook een ladder, een afdekking en een zandfilterpomp filtersysteem. Net als bij het Prism Frame, is er geen gereedschap nodig voor montage omdat het frame samen klikt met T-verbindingen voor meer stabiliteit. Montage duurt ongeveer 60 minuten om klaar te zijn om te vullen met water.

Intex Ultra XTR Frame Zwembaden

Hebben Intex zwembaden een goede kwaliteit?

Intex zwembaden zijn ontworpen om zeer betaalbaar te zijn voor iedereen. Het materiaal is van zeer goede kwaliteit. Ze zijn natuurlijk niet van dezelfde kwaliteit als een inbouw zwembad, maar ze kosten ook een een stuk minder. Over het algemeen bieden Intex zwembaden voor een mooi bedrag, een zomer vol zwemplezier.

Hoe lang gaan Intex zwembaden mee?

Hoe lang je opzetzwembad meegaat, hangt af van een aantal factoren. Het mag geen verrassing zijn dat de Ultra XTR Frame-zwembaden langer meegaan dan de opblaasbare Easy Set-zwembaden. Veel eigenaren melden dat zelfs de opblaasbare zwembaden 4-5 seizoenen kunnen meegaan met de juiste zorg en onderhoud.

Waar kun je een Intex zwembad het beste opzetten?

Een van de beste eigenschappen van alle Intex Pools is dat er geen speciale graafwerkzaamheden of constructies nodig zijn om een zwembad te hebben. Intex zwembaden hoeven alleen maar op een vlak en stevig oppervlakte worden opgezet, zonder scherpe voorwerpen eronder.

Wat is het beste Intex zwembad?

Alle type Intex zwembaden hebben hun eigen kenmerken en voordelen. Als je echter gewoon op zoek bent naar welk Intex zwembad is gemaakt van het beste materiaal, dan zijn dat de Ultra XTR Frame zwembaden.

Hebben Intex zwembaden chemicaliën nodig?

Ja. Om je zwembadwater schoon en veilig te houden, moet u de juiste chemicaliën gebruiken. Intex zwembaden zijn in dit opzicht niet anders dan andere zwembad merken.

Kunnen Intex zwembaden verwarmd worden?

Ja. Houd er echter rekening mee dat de zwembadverwarming waarschijnlijk bijna net zoveel kost als het zwembad zelf! Een meer betaalbare optie is simpelweg het toevoegen van een overkapping aan je Intex zwembad. Deze overkapping plaatst je over het Intex zwembad heen. Op deze manier helpt de overkapping om de warmte van de zon het water te laten verwarmen.

Geschreven door Buitenzwembad.nl

Buitenzwembad.nl is dé online webshop voor opzetzwembaden, opblaaszwembaden en accessoires!