Gratis verzending boven de €100,-

Summer Waves vs Intex-zwembaden

summerwaves vs intex

Wie heeft de beste zwembaden?

Dus je kiest tussen een Summer Waves zwembad of een Intex zwembad en je hebt een aantal moeilijk vragen te beantwoorden over de twee baden.

Welke van deze zwembaden past beter? Wat zijn de verschillen tussen de 2 zwembad merken?

Ze lijken bijna op elkaar en het is moeilijk hun verschillen te zien. Intex en Summer Waves Pools zijn beide zeer goede fabrikanten van buitenzwembaden. In plaats van erachter te komen welke beter is, laten we eens kijken welke het beste is voor jouw achtertuin.

Het toevoegen van een buitenzwembad aan je achtertuin kan een heel spannend moment zijn. Maar het kan ook een moeilijke beslissing zijn om te maken met alle keuzes die voor je liggen. Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je het juiste product kiest dat jarenlang meegaat. Het goede nieuws is dat we hier zijn om je te helpen de best mogelijke beslissing te nemen als het gaat om het kiezen tussen Summer Waves-zwembaden en Intex-zwembaden.

Summer Waves Quick Set vs Intex Easy Set

Zowel Summer Waves als Intex bieden eenvoudig op te zetten opblaasbare buitenzwembaden aan. Voor Intex zijn het de Easy Set-pools. Voor Summer Waves zijn het de Quick Set Pools die verkrijgbaar is in twee verschillende kleuren: blauw en bruin. Deze twee zijn bijna identiek met hun bovenste opblaasbare ringen en bijna dezelfde tint blauw. Als de logo’s niet op de zijkanten van de zwembaden hadden gestaan, kun je je gemakkelijk vergissen in welke een Intex-zwembad is en welke een Summer Waves zwembad is. Beide zwembaden worden geleverd met een handige filterpomp en zijn gemaakt van duurzaam PVC voor de zwembadbekleding.

Voordelen van een Summer Waves zwembad

 • Eenvoudige montage
 • Geweldige kwaliteit
 • Goed voor mensen met kleine kinderen

summer waves

Voordelen van een Intex zwembad

 • Veel waar voor uw geld
 • Makkelijk te monteren
 • De voering van het zwembad is stevig genoeg

Summer Waves Active Frame vs Intex metalen frame

Summer Waves en Intex hebben ook opzetzwembaden. Net als hun zwembaden met opblaasbare bovenringen, zijn het metalen frame en het actieve frame bijna identiek. Beide zwembaden zijn volgens de fabrikanten eenvoudig in elkaar te zetten en zijn zeer duurzaam door de hoogwaardige zwembadfolie en stevige frames waarmee de baden worden geleverd.

Voordelen van een Summer Waves zwembad

 • Eenvoudige montage
 • Goed voor gezinnen

Voordelen van een Intex zwembad

 • Veel waar voor uw geld
 • Makkelijk op te zetten
 • Weinig onderhoud vereist

Tussen de Metal Frame Set en Active Frame Pools kiezen klanten meer voor de Summer Waves Active Frame Zwembad. Ze rapporteren een betere ervaring met het metalen frame in tegenstelling tot Metal Frame Set van Intex dat meer negatieve feedback heeft dan goede. Voor deze zwembaden raden we het Summer Waves active frame zwembad aan.

Intex

Summer Waves Elite Frame vs Intex Prism Frame

Een verbeterde versie van hun meer betaalbare zwembadsets met frame zijn het Elite Frame van Summer Waves en Intex Prism Frame van Intex. Beide zwembadsets zijn er in verschillende vormen zoals rond en rechthoekig. Beide zijn grote buitenzwembaden die plaats bieden aan minstens vier volwassenen. Ze zijn allebei voorzien van een zwembadladder, grondzeil, afdekzeil, pomp en filtersysteem. Als je op zoek bent naar het perfect buitenzwembad voor jou en je vrienden om te relaxen, dan zijn dit twee van de beste opties die er zijn.

Voordelen Summer Waves zwembad

 • Eenvoudige montage
 • Geweldige kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs
 • Unieke ontwerpkleur

Voordelen Intex zwembad

 • Waar voor je geld
 • Maakt gebruik van hoogwaardige materialen
 • Goede maat voor grote gezinnen

We moeten hier een voorsprong geven aan Summer Waves Elite Frame Pools. Omdat Intex een meer erkend merk is, zijn de buitenzwembaden voor sommige gezinnen een beetje prijzig. En een goed alternatief voor wie op zoek is naar een groot zwembad, zijn de Elite Frame zwembadsets van Summer Waves. Ze hebben bijna dezelfde kenmerken, maar zijn een stuk goedkoper.

Zowel Summer Waves als Intex zijn redelijk vergelijkbaar als het gaat om klanttevredenheid. Elk bedrijf heeft zijn unieke types van hun buitenzwembaden, waardoor je genoeg keuze heeft om een buitenzwembad uit te kiezen die aan jouw wensen en behoeften voldoen.

Wij hebben het gevoel dat Summer Waves meer variatie biedt wat betreft zwembadafmetingen en algemene accessoires. Wij vinden ook dat hun website gebruiksvriendelijker is, wat helpt als je dringende ondersteuning nodig heeft voor jouw buitenzwembad. De producten van Summer Waves zijn echter van zeer goede kwaliteit en bieden geweldige buitenzwembaden voor een goede prijs.

Geschreven door Buitenzwembad.nl

Buitenzwembad.nl is dé online webshop voor opzetzwembaden, opblaaszwembaden en accessoires!